04 MART, PERŞEMBE, 2021

Soft Analog’un Yeni Teklisi “Modern Zamanlar” Yayında

Soft Analog, grup üyeleri Ömer Çelik’in bestesini yaptığı ve sözlerini İdil Tavşanlı’yla beraber yazdığı ve birlikte seslendirdikleri “Modern Zamanlar” teklisini müzikseverlerle buluşturdu. Şarkı, animasyon video klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda Morrie Records etiketiyle yayımlandı.

Ömer Çelik ve İdil Tavşanlı “Modern Zamanlar” isimli şarkının sözlerini yazarken modern dünyayı ve bu düzenin içindeki insanı anlatmayı, modern hayatın yarattığı duygulardan, farkındalıklardan bahsetmeyi hedeflediklerini belirtiyorlar. Dinamik ve enerjik bir soundun içindeki melankolik ve eleştirel sözlerle yaratılan zıtlığı dinleyiciye hissettirmek isteyen Soft Analog, şarkı ile şehir hayatına bireysel bir perspektiften bakarken toplumsal bir eleştiri de yapmaya çalışıyor.

80 ve 90’lı yılların sound, giyim, tarz ve yaklaşımını benimseyen ve dönemin synthesizer kullanımı, drummachine, discofunkbass ve davul desenleri, vintage kıyafetler, gözlükler ve renk paletinden etkilenen Soft Analog, bunların modern dünyayla birleşmiş̧ halinden yeni bir üretim oluşturmayı amaçlıyor. 2019 yılında “Boşluğun İçinde” adlı şarkılarıyla çıkış yapan Soft Analog daha sonra “Biz Gibiler”, “Adımlar”, “Karışır İzlerin” (feat Yiğit Seferoğlu), “Buraya Uzakta”, “Ne Az Ne Fazla”, “Kaybolur”, “Geç Vakitler” ve “Yansımalar” adlı şarkılarını yayımlandı. 2021 yılında da “Modern Zamanlar” adlı şarkılarıyla dinleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

​Soft Analog’un “Modern Zamanlar” teklisini tüm dijital platformlar üzerinden dinleyebilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=9fyur-VRDf0

0
2774
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage