07 NİSAN, SALI, 2020

Sinematek ve MUBI’den Sinemayla Dolu 30 Gün

Yakın dönemde yeni inşa ettiği sinema salonunu açmayı planlayan Sinematek/Sinema Evi, bu açılışı toplu alanların kapalı olması nedeniyle ileri bir tarihe erteledi. Bu süreçte sinemaseverlerle etkileşim hâlinde kalmayı sürdürmek isteyen Sinematek, MUBI ile birlikte yürüttüğü iş birliğiyle platform üzerinden izleyicilere 30 gün ücretsiz deneme sürümü imkânı sunuyor ve film önerilerini de bu bağlamda takipçileriyle paylaşıyor.

Bir süre önce aldığı kararla Türkiye pazarına geri dönen ve sinemaseverlere her gün yeni bir film sunan MUBI, Sinemayla Dolu 30 Gün projesi kapsamında izleyicilere önemli bir imkân sağlıyor. MUBI’nin Sinematek/Sinema Evi ile gerçekleştirdiği anlaşma gereği izleyiciler 30 gün boyunca platformun sunduğu tüm imkânlardan ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Böylelikle çoğu başka bir platformda yer almayan kült filmler izleyicilerle buluşuyor. Sinematek, bu önemli anlaşmaya paralel olarak sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden de önerilerini takipçileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Anlaşma gereği gerçekleşen özel deneme sürümüne buradan ulaşabilirsiniz: http://mubi.com/tr/sinematek?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=free_trial

0
3068
1
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage