22 AĞUSTOS, PAZARTESİ, 2022

“Senin de yaran, Rosa” Sergisi Kurtuluş Rum İlköğretim Okulu’nda

Yaralanabilir ve kırılgan hâllerden doğan yeni olasılıkları hem keşfeden hem de irdeleyen sanatçıların işlerinden oluşan iki aşamalı bir serginin ilki olan “Senin de yaran, Rosa” 15 Eylül - 30 Ekim tarihleri arasında Kurtuluş Rum İlköğretim Okulu’nda sanatseverlerle buluşacak.

Pelin Uran küratörlüğünde düzenlenen sergide Gregory Whitehead, Gordon Hall, Jang Minseung, Johanna Hedva (kitap), Lata Mani ve Nicolas Grandi, Adelita Husni-Bey, Amal Kenawy, Alev Ersan, Gamze Hakverdi, Özgür Demirci yer alıyor. İkinci aşama ise bir kitaptan oluşuyor. Sergide yer alan sanatçıların yazı pratiklerinden yola çıkarak Minerva Projects iş birliği ile yayıma hazırlanan kitabın görsel tasarımını Ali Cindoruk üstleniyor. New York menşeeli Minerva Projects, Ofset Matbaa tarafından basılacak kitabın dağıtımını da yapacak. Sergide yer alan yabancı sanatçıların tümü Türkiye’de ilk kez izleyici karşısına çıkacak.

​​“Senin de yaran, Rosa” sergisini 15 Eylül - 30 Ekim tarihleri arasında Kurtuluş Rum İlköğretim Okulu’nda ziyaret edebilirsiniz.

0
5080
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage