24 KASIM, SALI, 2020

Sanat Dünyası, Refleksler ve Alternatif Yeni Dünya

AICA Türkiye, 25 - 27 Kasım 2020 tarihleri arasında AICA International iş birliği ve SAHA Derneği ve Borusan Sanat desteği ile “Sanat Dünyası, Refleksler ve Alternatif Yeni Dünya” başlıklı çevrim içi bir uluslararası konferans gerçekleştirecek.

Konferans, dünyada etkisini sürdüren pandemi nedeniyle, katılımcıların bu kapsamdaki araştırmalarını kamu ile paylaşmalarına olanak sağlayacak bir zemin olmayı hedefleyen “Sanat Dünyası, Refleksler ve Alternatif Yeni Dünya” konferansı Julian Stallabrass, Irina Chmyreva, Pascal Gielen ve Marlies De Munck gibi alanlarının seçkin isimleri, birçok önemli araştırmacıyı sanat dünyasıyla buluşturacak. Yerel ve uluslararası akademisyenlerin çalışmalarını bir araya getirerek hem araştırmacılar hem de konuyla ilgili herkes için açık bir bilgi kaynağı olmayı hedefleyen konferans, pandemi ile sanat arasındaki ilişkisi bağlamında bilimsel tartışmaların, bilgi ve deneyim alışverişinin ve disiplinlerarası çalışmaların önünü açmayı amaçlıyor.

Üç güne yayılacak ve toplamda beş panelden oluşacak olan konferans herkesin erişimine açık ve ücretsiz olarak Zoom üzerinden gerçekleştirilecek. Dili İngilizce olacak olan konferansın Türkçe transkripsiyonu ise etkinliklerin ardından yayımlanacak kitapta yer alacak.

​Konferans programına katılmak ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

0
2095
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage