15 HAZİRAN, SALI, 2021

SAHA Studio Yeni Sanatçılarla Kapılarını Açıyor

Türkiye ve dünyadan sanatçı ve küratörlerin üretim, araştırma ve uluslararası etkileşim ortamlarını geliştirmeyi amaçlayan SAHA Studio, üçüncü dönem sanatçıları Yasemin Nur, Onur Gökmen, Ege Kanar, Bengü Karaduman ve Merve Ünsal’ın atölyelerini sanatseverlerle buluşturuyor. Atölyeler 15 Haziran Salı ve 19 Haziran Cumartesi tarihleri arasında her gün 13.00 - 19.00 saatlerinde gezilebilecek.

SAHA’nın desteği ve Gülsün Karamustafa, Özge Ersoy ve Çelenk Bafra’dan oluşan kurulun davetiyle araştırmalarını ocak ayından beri SAHA Studio’da sürdüren sanatçıların üreteceği işler eylül ayında sergilenecek. 15 - 19 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek ziyaretlerde SAHA Studio sanatçılarının yanı sıra Atina’daki ARTWORKS iş birliğiyle Temmuz’a kadar SAHA Studio’da araştırmalarını sürdüren küratör Eva Vaslamatzi ve SAHA Yazı Dizisi’ni bu yıl yürüten SAHA Studio’nun misafir yazar ve programcısı Murat Alat ile tanışıp sohbet etmek de mümkün olacak. Ayrıca burada yakın zamanda 10. yılına girecek SAHA - Çağdaş Sanatı Destekleme Girişimi’nin destek projeleri ve sanatsal iş birlikleri hakkında da bilgi alınabilecek.

SAHA Studio’nun üçüncü dönem sanatçılarının atölyelerini 15 - 19 Haziran tarihleri arasında 13.00 - 19.00 saatlerinde buradan randevu alarak gezebilirsiniz. Bunun yanı sıra SAHA Studio direktörü küratör Çelenk Bafra’nın SAHA Studio katılımcılarıyla sanat pratiği üzerine yaptığı kısa söyleşiler haziran ayı boyunca her hafta yayımlanacak. Ayrıca pazartesi günleri saat 16.30’da Açık Radyo’da yayımlanan “Hariçten Sanat” isimli programındaki sohbetlerin ilki sanatçı Onur Gökmen ile gerçekleşti. Bu sohbetin kaydını buradan izleyebilirsiniz. 

0
1016
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage