10 ŞUBAT, ÇARŞAMBA, 2021

Provadan İzle, “Cimri” Oyunu ile Başlıyor

İş Sanat, klasikleşmiş tiyatro eserlerini izleyiciyle buluşturacağı “Provadan İzle” başlıklı yeni bir serisiye başlıyor. Seri kapsamında oyunların tamamı bir okuma provası düzeninde seyircilere sunulacak. İlk program ise Fransız yazar Molière’in ölümsüz komedisi Cimri ile olacak.

Oyuncuların bir masanın etrafında gerçekleştirdiği “Provadan İzle” serisi ile izleyici tüm metnin okunduğu, alışılmışın dışında bir deneyim yaşayacak.

Cimri, başrolünde Serkan Keskin’in olduğu Semaver Kumpanya’nın yorumuyla 12 Şubat saat 20.30’dan itibaren İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarında ve internet sitesinde yayımlanacak. Tansu Biçer yönetmenliğindeki oyunda Keskin’in yanı sıra Sezin Bozacı, Ahmet Kaynak, Hakan Atalay, Metin Alpargun, Cansu Saka, Onur Yalçınkaya, Ezgi Ulusoy Tamer, Onur Şenol, Selen Şenay, Uğur Senkeri ve Saniye Samra yer alıyor.

​“Provadan İzle”nin Cimri ile başlayan ilk bölümünü 12 Şubat saat 20.30’dan itibaren İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarında ve internet sitesinde sezon boyunca izleyebilirsiniz.

0
3820
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle