30 NİSAN, PERŞEMBE, 2020

Oscar ve Zoe'nin Maceralarına Ortak Olun

EPFL LEARN Center ile Allison Ochs ve ekibi Edit Change Management iş birliğinde COVID-19 ile birlikte karşılaşılan zorlukları birlikte aşabilmek için oluşturulan bir konseptle Oscar ve Zoe'nin hikâyelerinden bir üçleme yaratılarak “COVID-19 Özel Baskısı” hazırlandı. Kovan Ajans, Edit Change Management iş birliğiyle de Oscar ve Zoe'nin dostluğu ve maceraları Türkçe yayımlanmaya başlandı.

Ekip, Eylül 2019’dan beri dijital eğitim konusunda bir kitap serisi ve program oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu hazırlıklar sürerken başlayan salgınla birlikte ortaya çıkan evde kalma durumuyla başa çıkabilme, doğum günü kutlaması ve okulda eğitim görmenin yanı sıra sosyalleşme imkânı gibi şeyleri kaçırmak, arkadaşlara duyulan özlem, çocukların etraftan duydukları ve bunlar hakkında hissettikleri konusunda, bazı aktiviteler de hazırlayarak ebeveynlere ve eğitimcilere yardım etmek amaçlandı. Türkçe çeviri haklarını Kovan Ajans’ın temsil ettiği kitap serisi Eylül 2020’de okurlarıyla buluşacak. 

Allison Ochs'un yazdığı kitaplar, Kovan Ajans tarafından temsil edilen Gözde Eyce tarafından resimlendi. Oscar ve Zoe’nin ilk kitabı Oscar’ın Partisi İptal Oldu ve diğer hikâyelere haftalık olarak Kovan Ajans’ın sitesinden ulaşabilirsiniz. İşte ilk kitap için tıklayın: Oscar’ın Partisi İptal Oldu

0
1788
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage