10 OCAK, PAZARTESİ, 2022

ORGANICS by Red Bull: Talent District Başlıyor

Sanat, moda, fotoğraf, tasarım, müzik ve gastronomiyi odağına alan ORGANICS by Red Bull: Talent District projesi, 10 - 20 Ocak tarihleri arasında multidisipliner sanatçıların projelerini farklı mekânlarda katılımcılarla buluşturacak.

ORGANICS by Red Bull: Talent District on gün boyunca heykel, baskı, fotoğraf, video, sanal gerçeklik, multimedya sanatçılarının dijital eserleri gibi disiplinlerarası bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor. Ayrıca proje kapsamında farklı atölyeler, DJ performansları ve gastronomi deneyimleri de gerçekleştirilecek. Proje ile Arda Yalkın, NohLab, Lara Kamhi ve Balkan Karışman’ın multimedya eserleri, Fırat Engin’in ziyaretçileri bilinçaltı düşüncelerle karşı karşıya getirecek açık havaya özel tasarlanan Unutma Tüm Kahramanlar Seninle eseri, Gönül Nuhoğlu’nun Fırıldak isimli çalışması sanatseverlerle buluşacak. Ayrıca fotoğraf sanatçısı Dilan Bozyel, ORGANICS by Red Bull Sessions etkinliklerindeki katılımcıların en doğal anlarını “Organik Anlar - Organic Moments” başlıklı fotoğraf sergisi ile ölümsüzleştirecek.

ORGANICS by Red Bull: Talent District ile eş zamanlı olarak 15 ve 16 Ocak’ta Nef Bebeköy’de gün boyu süren sanat, moda, fotoğraf, tasarım, müzik ve gastronomi odaklı disiplinlerarası buluşmalar yapılacak. Barış Çakmakçı’nın moderatörlüğünde gerçekleşecek buluşmalarda Niyazi Erdoğan, Zeynep Tosun ve Gökay Gündoğdu moda, Dilan Bozyel, Ekin Özbiçer ve Dinçer İşgel fotoğraf, Seda Erciyes ve Mine Özgüle müzik, Seda Gazioğlu ve Gönül Nuhoğlu multimedya, Studio Mercado’dan Tuna Mert Topuz ve Aslı Abbasoğlu ise tasarım alanında deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Katılımcıların pek çok farklı alandaki deneyimi, konunun uzmanları ile hayata geçirme fırsatı bulacağı ORGANICS by Red Bull: Talent District atölye çalışmaları Nef Bebeköy’de iki gün boyunca gerçekleştirilecek. Gönül Nuhoğlu ile üç boyutlu rüzgâr değirmeni yapma, Sebahat Karcı ile kâğıt bahçe, Eda Zamanpur ile suluboya teknikleri, Ekin Anıl ile tek çizgi sanatı olarak portreler, Sanki Atölye ile vegan yaşam ve punch atölyeleri deneyimlemek isteyenlerin katılımına açık olacak.

ORGANICS by Red Bull: Talent District hakkında detaylı bilgiye ve etkinlik takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

0
1303
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage