24 OCAK, PAZARTESİ, 2022

Mitat Karaman Artık Daha Yalnız

Doğu Yücel’in kaleme aldığı Mitat Karaman karakterinin Kimdir Bu Mitat Karaman? romanıyla başlayan hikâyesi Beter Ol Mitat Karaman! ile devam ediyor. Soru işaretini, ünlem işaretinin takip ettiği serinin yeni romanı da Can Yayınları tarafından yayımlandı.

Yücel, Beter Ol Mitat Karaman!'da Cennet Apartmanı'na sığmayıp tüm bir şehre yayılan daha sert, daha absürt, daha canlı ve heyecanlı, daha edepsiz ve her daim daha "yalnız" bir hikâyeyle okurların karşısına çıktı. Kitabın kapak illüstrasyonunu ve bölüm vinyetlerini Ersin Karabulut çizdi.

Hayat mücadelesinde yine tek başına kalan Mitat gizli topluluklar, atölyeci yazarlar, yaşam koçları, estetik cerrahlar, Wattpad okurları, gamer'lar, cosplay'ciler ve çeşitli hayvanların da dahil olduğu bambaşka bir savaşın merkezinde bulacak kendini.

“Mitat bir gıcık oldu, herkesin ama herkesin şu hayatta bir destekçisi vardı, kimin başına bir haksızlık gelse en az bir kişi çıkıp onun için "yalnız değildir" hashtag'i açardı.

Mitat Karaman dışında. Olur da bir gün Mitat haksızlığa uğrarsa, başına bir iş gelirse bir kişi, bir Allah'ın kulu bile arkasından "yalnız değildir" diye yazmayacaktı.

O bir istisnaydı.

Mitat önceki tweet'lerini sildi. Kimliğini açık etme pahasına yeni bir tweet girdi, yeni bir hashtag açtı, kimsenin desteklemeyeceği, sonsuza kadar tek başına kalacak bir hashtag…

#MitatKaramanYalnızdır”

0
1151
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage