04 ŞUBAT, PAZARTESİ, 2019
Mamut Art Project 2019 Katılımcıları Belli Oldu

Barbaros Kayan, Moving Portraits

Mamut Art Project 2019 Katılımcıları Belli Oldu

Çağan Okuyan, Anadol Tomris

Mamut Art Project 2019 Katılımcıları Belli Oldu

Rei Gencal, Ühü ühü ühü ühü


Mamut Art Project 2019 Katılımcıları Belli Oldu

2015 yılından bu yana sanat kariyerinin başında olan bağımsız yetenekleri koleksiyoner, küratör, galeri, kültür-sanat kurumu ve sanatseverlerle buluşturan Mamut Art Project’in 2019 yılı katılımcıları belirlendi. Akkök Holding sponsorluğunda düzenlenecek Mamut Art Project 2019, 3-7 Nisan tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

Mamut Art Project’in jürileri arasında güncel sanatın önde gelen isimlerinden Mehmed Erdener, koleksiyoner Ari Meşulam, küratör ve yazar Aslı Seven, sanat tarihçisi Profesör Doktor Burcu Pelvanoğlu ve Pi Artworks’ün kurucusu Yeşim Turanlı yer alıyor. Şu ana kadar ulaşılan en yüksek oran olan bin üç yüz elli başvuru arasından yirmi beş kadın, yirmi beş erkekten oluşan toplam elli sanatçının eserleri proje için seçildi.

Fotoğraf, kolaj, enstalasyon, heykel, video, resim, illüstrasyon, dijital ve tekstil sanatı dahil olmak üzere birçok farklı üretimin yer alacağı sergide sanatçılar kendilerine sunulan onar metrekarelik kişisel alanlarında eserlerini sergileyecek. Etkinlik programı içerisinde Mamut Çocuk Atölyeleri, Mamut Performansları ve yaratıcı sektörden isimlerin konuşmalarının gerçekleşeceği Mamut SHOTS isimli bölümler yer alacak.

İlk görsel: Mehmet Resul Kaçar, Xoz (domuz)

0
4855
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle