17 EKİM, SALI, 2023

La Mov Compania de Danza 19-20 Ekim’de CRR’de

Dans topluluğu La Mov Compania de Danza, 19-20 Ekim tarihlerinde saat 20.00’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak.

2008 yılında, modern dansın öncülerinden Maurice Bèjart’ın öğrencisi olan Lyon Operası’nın ünlü solist dansçısı Víctor Jiménez tarafından kurulan La Mov, kısa süre içerisinde modern dansın uluslararası yüzü hâline geldi. Yenilikçi yaklaşımı, dinamik sahne performansları ve uluslararası başarılarıyla dikkat çeken topluluk, 12’den fazla geniş formatlı prodüksiyonla, klasik eserlerin yanı sıra Rodovalho, Francisco Lorenzo gibi çağdaş koreografların eserlerini de sahneye taşıdı. Amerika Birleşik Devletleri’nden İtalya’ya, İngiltere’den Almanya’ya kadar birçok uluslararası sahnede izleyici karşısına çıkan topluluk, kendi ana vatanı olan İspanya’da da sayısız sahnede performans sergiledi.

​CRR’de gerçekleştirilecek performansta, Imanol López, Paula Rodríguez, Daniel Romance, María Bosch, Fermín López, Ainhoa Fernández, Leyre Domingo ve Pilar Miguel sahnede olacak. Etkinliklerin biletlerine Biletixten ve CRR gişesinden ulaşabilirsiniz.

0
928
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage