02 TEMMUZ, PAZARTESİ, 2018

Kuzey Ormanında Bir Gece

Özge Akkaya’nın kaleme aldığı Mavisu Demirağ’ın resimlediği Naifya adlı hayali bir ülkede geçen yepyeni bir dünyada tanıdık bir hikâye anlatan Kuzey Ormanında Bir Gece, Paraşüt Kitap etiketiyle yayımlandı.

Kuzey Ormanında Bir Gece, yalnız olmadığını bilmenin iyileştirici gücüne inanan, 8 yaş ve üzeri tüm okurlara hitap ediyor. Akkaya, okurunu dayanışmayı, ekolojiyi, eşitliği, özgürlüğü, iyiliği ve kötülüğü anlattığı bir maceraya davet ediyor.

​“Güneşli köyde sıradan bir gündü. Ama o gün diğerlerinden farklı olacaktı. Davetsiz misafirler adım adım köye yaklaşıyordu. Köydekiler başlarına geleceklerden habersiz, söylentilerse endişe vericiydi. Rivayet o ki, insan Hırsızları ne zaman bir köye ayak bassa, sakinleri de sır olup giderdi başka diyarlara. Bir tek Tormi farkındaydı. Bir tek o, bir arada kalmanın nasıl mümkün olduğunu biliyordu...”

0
3015
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage