31 MART, ÇARŞAMBA, 2021

Köprüde Buluşmalar “Sinema Konuşmaları” Başlıyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen Köprüde Buluşmalar 2-9 Nisan tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleşecek. “Sinema Konuşmaları” etkinlik serisi ise 2-5 Nisan tarihleri arasında İKSV YouTube kanalından canlı olarak çevrim içi düzenlenecek.

Anadolu Efes’in ana destekçisi olduğu Köprüde Buluşmalar kapsamında 10’u ilk film olmak üzere 17 uzun metraj ve 4 belgesel film projesinin, 5 dizi projesinin ve post-prodüksiyonu devam eden 5 belgesel ve 2 uzun metraj filmin sunumları 7-8-9 Nisan tarihlerinde dijital ortamda yapılacak. Sinemacıların filmlerini tamamlamalarına destek olmak için verilen ödüller ise TRT’nin katkılarıyla gerçekleşecek atölyelerde sahiplerine teslim edilecek.

Köprüde Buluşmalar çerçevesinde gerçekleştirilecek “Sinema Konuşmaları” bu sene dijital platformlar, dizi ve film yapım hikayeleri, post-prodüksiyon ve güçlü kadın karakter yazımı gibi sektörün farklı konularını ele alacak. Farklı başlıklara odaklanmak ve sektöre dair soruları birlikte düşünmek ve bu sorulara cevaplar aramak amacıyla düzenlenen “Sinema Konuşmaları” kapsamında Türkiye ve yurt dışından uluslararası sektör profesyoneller bir araya gelecek.

Etkinlik serisine onthebridge@iksv.org adresinden kayıt yaptırarak katılabilir ayrıntılı bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

0
1959
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage