26 NİSAN, CUMA, 2024

Kargo Grubu Uzun Bir Aradan Sonra Turneye Çıkıyor

Kargo grubu, 16 yıl aradan sonra Koray Candemir, Selim Öztürk, Serkan Çeliköz, Mehmet Şenol Şişli ve Burak Karataş’tan oluşan orijinal kadrosu ile Kargo☆Yarına Kalan Şarkılar saygı albümü kapsamında konser serisine başlıyor.

Geçtiğimiz aylarda yayımlanan Kargo☆Yarına Kalan Şarkılar saygı albümünün ardından Kargo grubu uzun yıllar sonra dinleyicisiyle yeniden bir araya gelecek. Kargo, turne kapsamında 18 Mayıs’ta Ankara CerModern’de, 1 Haziran’da İstanbul Maximum Uniq Açıkhava’da ve 2 Haziran’da İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verecek.

​Kargo’ya saygı duruşu niteliği taşıyan albümde yer alan isimler arasında; Aleyna Tilki, Barış Demirel ft Abkountry, Batu Akdeniz, Buray, Cem Adrian, Deniz Tekin, Evdeki Saat, Gece, Gökçe, Jabbar, maNga, mor ve ötesi, Nilipek., Rashit, Sattas, Selin, Simge Pınar, Sufle, Şanışer, TNK, Vega ve Yalın yer alıyor. Bir dönemin büyük gruplarından biri olan Kargo hem albümü kutlamak hem de dinleyicilerine sahnede bir son kez bir araya gelmek amacıyla Kargo☆Yarına Kalan Şarkılar saygı albümü kapsamında turneye çıkıyor. Turnenin ilk ayağı İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleşecek. Turnesinin devamı ise daha sonra duyurulacak. 

0
512
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage