07 ŞUBAT, PAZARTESİ, 2022

İstanbul Sinema Müzesi ve Atlas 1948’den Açık Çağrı

İstanbul Sinema Müzesi ve Atlas 1948 Sineması, Atlas 1948’de 31 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek “Solo Performans” gösterimi için tüm kadın performatif sanatçılara açık çağrı yaptı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen “Zühre” projesi kapsamında gerçekleştirilecek gösteriye 17 Şubat tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Atlas 1948 Sineması ile İstanbul Sinema Müzesi, yeni bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında İstanbul Sinema Müzesi’nde mart ayı boyunca “Zühre” projesi kapsamında sinemadan söyleşilere, atölyelerden performanslara bir dizi kadın merkezli etkinlik gerçekleştirilecek. Proje çerçevesinde Atlas 1948’de 31 Mart Perşembe günü gerçekleşecek “Solo Performans” gösterimi için de açık çağrı yapıldı. Projede maksimum 15 dakikayla sınırlı müzik, tiyatro, dans, şiir gibi sanatın birçok alanında, sadece kadın performatif sanatçılarının gösterimleri katılımcılarla buluşacak.

​18 yaşından büyük kadın sanatçılarının tek bir proje ile katılabildiği programa 17 Şubat tarihine kadar başvuru yapabilecek. İkinci aşamaya kalan sanatçılar canlı seçmeler için Atlas 1948’e davet edilecek. Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

0
1619
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage