13 ARALIK, PERŞEMBE, 2018

İstanbul Modern’in Destek Yarışı

İstanbul Modern’in Destek Yarışı

İstanbul Modern’in çocukların müzedeki ücretsiz sanat eğitimine ve faaliyetlerine kaynak sağlamak amacıyla düzenlediği Gala Modern’deki Destek Yarışı’nda, on bir sanatçı ve bir sanatçı ikilisinin eserleri yer alıyor. Raffi Portakal ve Maya Portakal Bitargil’in yönetiminde gerçekleşecek etkinliğe bu yıl telefonla da katılınabilecek.

Müzenin koleksiyonunda çalışmaları bulunan ve koleksiyona bağışlanan eserler arasında Erdağ Aksel’in Özürlü Hilal, Mehtap Baydu’nun Birdirbir, Lee Bul’un Sternbau İçin İsimsiz Çizim, İpek Duben’in Kosova Serisi, Gilbert & George’un Arka Sokaklar, Yıldız Moran’ın Füreya Koral ve Otoportre, Sarah Morris’in Umm Al Nar [Abu Dhabi], Tomás Saraceno’nun  V830 Tau b/M+I, Jennifer Steinkamp’ın Hurdy Gurdy Man, Burcu Yağcıoğlu’nun Ortodonti, Nil Yalter’in İsimsiz, Zhan Wang’ın Yapay Kaya eserleri yer alıyor. 

14 Aralık tarihinde Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleşecek etkinliğin ana sponsorluğunu Ege Yapı üstleniyor. Lange&Söhne’nin de destek olduğu etkinliğin mekân tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık ve dDt’ye ait, gecedeki lezzetler ise ünlü şef Carlo Bernardini tarafından yapılıyor.

0
1575
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage