09 AĞUSTOS, SALI, 2022

Istanbul Fringe Festival 2022 Eylülde Şehre Yayılacak

Bu yıl dördüncü kez Türkiye’den ve dünyadan tiyatro, dans ve performans disiplinlerinde üretilen alternatif işleri katılımcılarla buluşturacak Istanbul Fringe Festival, 17 - 24 Eylül tarihleri arasında şehre yayılacak.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden Kültür AŞ’nin Şehir Sponsorluğu’nda ve Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu’nun Resmi Sponsorluğu’nda gerçekleşecek olan festival, Türkiye’nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Belçika, Brezilya, Fransa, Hollanda, İsrail, İtalya, Rusya, Singapur, Slovakya ve Yunanistan’dan ekipleri ağırlayacak.

Festivalin programında yine atölyeler, konuşmalar, partiler yer alacak ve hepsi fiziksel olarak düzenlenecek. Uluslararası Fringe Topluluğu'nun bir parçası olan festivalin bu yılki mekân sponsorları Akbank Sanat, BeReZe Gösteri Evi, DasDas, ENKA Sanat, Fişekhane, Fugamundi, Hann Sahne, Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy, Kadıköy Emek Tiyatrosu, Müze Gazhane, Nor.Kadıköy, Sakıp Sabancı Müzesi, Tuhafier ve Yerebatan Sarnıcı olacak.

​17-24 Eylül’de gerçekleşecek Istanbul Fringe Festival 2022’nin biletlerine tiyatrolar.com.tr'den, festivalle ilgili ayrıntılara internet sitesinden ulaşılabilirsiniz.

0
1563
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage