06 NİSAN, CUMARTESİ, 2024

HAUSER 17 Ağustos’ta Aspendos Antik Tiyatrosu’nda

2Cellos kurucu üyesi HAUSER, “Rebel with a Cello” turnesi kapsamında, Charm Music Türkiye organizasyonuyla 17 Ağustos akşamı Aspendos Antik Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşacak.

2Cellos ile dünya çapında tanınan çellist ve görsel sanatçı HAUSER, imza performansı olan pirotekniklerini romantik ve ruhani stiliyle birleştirdiği “Rebel with a Cello” turnesi kapsamında Aspendos Antik Tiyatrosu’nda sahne alacak.

Klasik müzik tutkusunu enerjik performansıyla şekillendiren HAUSER, bu konserinde klasik, pop ve rock müziğin köklü geleneklerinden yeni bir müzikal deneyim yaratıyor. Alışılmış müzik dünyasının geleneklerine meydan okuduğu ve büyük çıkışını gerçekleştirdiği “Smooth Criminal”in ikonik yorumuyla büyük dinleyici kitlesine ulaştı. Çaykovski’den Lady Gaga’ya, Shostakovich’ten Shakira’ya kadar geniş bir repertuarla beslenen HAUSER, Andrea Bocelli ve Red Hot Chili Peppers gibi isimlerle de iş birliği yapıyor.

​17 Ağustos akşamı Antalya’da yer alan Aspendos Antik Tiyatrosu’nda gerçekleşecek HAUSER konserinin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
859
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage