04 MART, PAZAR, 2018

Göçebe Desen Çalışmaları

Gülfem Kessler imzalı “Anniversary of Memories” sergisi, 1 Mart tarihinde RenArt Gallery & Art Consultancy’de sanatseverlerle buluştu.

Sanat eğitimini Hollanda Kraliyet Akademisi’nde tamamlayan Kessler, uzun yıllar Hollanda, ardından New York ve Meksika’da yaşadı. Anılarından yola çıkarak ürettiği, son dönem portre ve desen çalışmalarının yer aldığı “Anniversary of Memories”, sanatçının Türkiye’ye döndükten sonra gerçekleştireceği ilk kişisel sergisi.


Gülfem Kessler’in çalışmalarında fark edilen transparan etki, kendi hazırladığı pigment boyaları kullanmasıyla ortaya çıkıyor. Sergide yer alan eserler arasında farklı bir çizgiye sahip dört portre çalışması, sanatçının farklı zaman ve coğrafyalarda başlayıp bitirdiği, New York’tan Urla’daki atölyesine kadar uzanan bir seriden oluşuyor.


Gülfem Kessler’in “Anniversary of Memories” sergisi, 31 Mart tarihine kadar RenArt Gallery & Art Consultancy’de ziyaret edilebilir.

0
1688
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage