25 ŞUBAT, PERŞEMBE, 2021

Ferit Karahan’ın Yeni Filmi Okul Tıraşı’nın Afişi ve Fragmanı Yayımlandı

Ödüllü yönetmen Ferit Karahan’ın kendi hayatından izler taşıyan Okul Tıraşı filminin afişi ve fragmanı yayımlandı. Yönetmenliğini Ferit Karahan’ın, yapımcılığını Kanat Doğramacı’nın üstlendiği film, dünya prömiyerini 1 Mart’ta 71. Berlin Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştirecek. Filmin afişi 71. Berlin Uluslararası Film Festivali’ne özel olarak tasarımcı Arda Aktaş (Daire Creative) tarafından hazırlandı.

Okul Tıraşı filmi baskı ve disiplinin yoğun olduğu bir yatılı okulda hastalanan arkadaşını doktora götürmeye çalışan; fakat okulun bürokrasisini, idarenin vurdumduymazlığını ve zor coğrafi koşulları aşmak zorunda olan Yusuf’un hikâyesine odaklanıyor. Başrollerini Ekin Koç, Mahir İpek, Cansu Fırıncı, Melih Selçuk ile birlikte çocuk oyuncu Samet Yıldız’ın paylaştığı filmin kadrosunda yer alan diğer çocuk oyuncular ise, çekimlerin yapıldığı Van’ın Bahçesaray ilçesinde bölgenin yerel halkından seçildi.

​Senaryosunu Gülistan Acet ve Ferit Karahan’ın, editörlüğünü Sercan Sezgin’in ve Hayedeh Safiyari’nin, görüntü yönetmenliğini ise Türksoy Gölebeyi’nin üstlendiği filmin dünya dağıtımını ise İtalya merkezli Intramovies yapıyor. Asteros Film yapımı Okul Tıraşı, 71. Berlin Uluslararası Film Festivali’nin ardından tüm dünyada festival yolculuğuna devam edecek.

https://www.youtube.com/watch?v=9MjLwo68vdA

0
3273
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage