12 AĞUSTOS, CUMA, 2022

Fanzineist Vienna Çevrim İçi Olarak Devam Ediyor

Deniz Beşer tarafından düzenlenen kar amacı gütmeyen bir sanat kitabı ve fanzin fuarı olan Fanzineist; Fanzineist Vienna Sanat Kitabı ve Fanzin Fuarı olarak daha geniş bir kitleye ulaşmak amacıyla 11-25 Ağustos 2022 tarihleri arasında çevrim içi devam ediyor.

Fanzineist Vienna Art Book & Zine Fair, sanatçıları, yayıncıları ve diğer yaratıcı insanların, fanzinlere ve sanat kitaplarına olan tutkularını paylaşmak üzere bir araya getiriyor. İki hafta boyunca, 35 ülkeden 105'den fazla katılımcı, yayınlarını sanal sergilerde sunacak. Fanzineist Vienna, daha geniş ve küresel bir izleyici kitlesinin dikkatini çekmek için çevrim içi bir fuar olarak yer alıyor. Ziyaretçiler, 3 boyutlu sanal bir galeride 400'den fazla yayını görme fırsatına sahip olacak.

Sanat kitapları ve fanzinler üzerine üretim yapan yayıncıları, sanatçıları, yayın kolektiflerini, kitapçıları, dergileri, galerileri ve çeşitli kâr amacı gütmeyen kuruluşları bir araya getiren Fanzineist Vienna, geniş bir yayın ölçeğinde gerçekleştirilen bu üretimleri ziyaretçilerle buluşturmayı amaçlıyor. Sanat, tasarım, edebiyat, çizgi roman, teori, mimari, sosyoloji, müzik, lgbti+ ve queer yayınlarından oluşan +400 yayın, sanal sanat kitabı ve zine sergilerinde bir araya geliyor. Fanzineist Vienna, çevrim içi formatıyla bağımsız sanat kitabı ve dergi yayıncılığının çevrim içi uluslararası bir kutlamasına dönüşüyor.

Etkinlik programında; Sick Love Zine ve Yago Cura (HINCHAS Press)’in fanzin atölyeleri, Draw Down Books, Can Yalçınkaya, Maria Kuzik, Mangal Media, Carla Vaccaro gibi çeşitli sanatçılar ve uluslararası yayıncılardan söyleşiler, Bunu Sen İstedin, Zoomk-Ru -Tu, Şeker Dutlar’ın müzik performanslarından, Johnnie B. Baker (Budget Press), BluRaven C. Houvener // Nicodemus //Matchez, Daniëlle van Hilten (Beauxhil), Aparna Nori, Bard Graduate Center ve Richard Tuttle, L. Loves Art Books (Lia Nalbantidou, Nikos Kachrimanis, Ioustini Drakoulakou), Margot Terc, Alexandra Stelmashonok, Paolo Covino ve çok daha fazlasının video sunumları & gösterimleri yer alıyor.

Fanzineist Vienna Sanat Kitabı ve Zine Fuarı’nı ücretsiz ve çevrim içi olarak ziyaret edebilirsiniz. Fuar, fanzineist.com, YouTube, Instagram ve Zoom gibi farklı platformlarda gerçekleşecek. Tam program, detaylar ve güncellemeler için fanzineist.com'u ziyaret edebilirsiniz.

0
948
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage