12 NİSAN, CUMA, 2024

Fantastik Bir Klanın Hikâyesi: “Kitapyiyenler”

Sunyi Dean’in Kuzey İngiltere’de kitapların içeriğine onları yiyerek sahip olan bir klanın fantastik hikayesini anlattığı ödüllü romanı Kitapyiyenler, Eymen Yalaz’ın çevirisiyle Athica Yayınları’ndan çıktı.

Karanlık ve yer yer korkutucu pek çok öğeyi kurgusunda barındıran Kitapyiyenler, geleneksel, kadının soyun devamını sağlayacak bilgilerle donatılmasının yeterli olduğu bir ailenin üyesi anne Devon’ın, kitap yerine zihin yemek konusunda bitmek tükenmez bir iştaha sahip yavrusunu korurken nasıl dönüşüm gösterdiğini anlatıyor.

​An International Bestseller, An NPR Best Sci Fi, Fantasy, & Speculative Fiction Book of 2022, A Book Riot Best Book of 2022, A Vulture Best Fantasy Novel of 2022, A Goodreads Best Fantasy Choice Award Nominee, A Library Journal Best Book of 2022 ödüllü bu kitapta casusluk romanları biberli bir atıştırmalıkken aşk romanları tatlı ve lezzetlidir. Bir harita yemek, doğal navigasyon becerisi kazandırırken yaramazlık yapan çocuklara sözlüklerdeki küflü sayfalar yedirilir.

0
709
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage