16 HAZİRAN, PERŞEMBE, 2022

Engelsiz Filmler Festivali 17 - 23 Ekim’de Ankara’da Büyülü Fener Sineması’nda

Bu yıl 10’uncu kez 17 - 23 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Engelsiz Filmler Festivali, çevrim içi programının yanı sıra fiziksel olarak da Ankara’da Büyülü Fener Sineması’nda sinemaseverlerle buluşacak.

Herkesin sinemaya eşit koşullarda erişimini sağlamak için hayata geçirilen Engelsiz Filmler Festivali 10’uncu yılında; “Ulusal Uzun Film Yarışması” ile kısa film kültürünü yaygınlaştırarak, kısa filmcilere daha fazla ifade alanı açmak için geçtiğimiz yıl ilk kez gerçekleştirdiği “Kısa Film Yarışması” ve “Oditoryum”, “Kaleydoskop” ve “Çocuklar İçin” başlıkları altında oluşturacağı seçkileri izleyicinin beğenisine sunacak.

Puruli Kültür Sanat tarafından 2013 yılından beri gerçekleştirilen Engelsiz Filmler Festivali kapsamında bugüne kadar Türkiye’den ve dünyadan 316 film gösterimi ve 105’i yönetmenler ve film ekiplerinin katılımıyla gerçekleşen söyleşi olmak üzere toplam 118 yan etkinlik erişilebilir olarak çevrim içi ve fizikselde 180 binden fazla izleyiciye ulaştı.

​Engelsiz Filmler Festivali kapsamında düzenlenen gösterimler ve yan etkinlikler erişilebilir olarak gerçekleştiriyor. Festival hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
1990
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage