27 NİSAN, PAZARTESİ, 2015

Dışlanma ve Bağlanma Arasında

Dmitry Vilensky ve Olga Egorova (Chto Delat?), "Yüzyılların Yüzyılı" sergisindeki performatif film enstalasyonları "The Excluded. In a Moment of Danger"a [Dışlanmış. Bir Tehlike Anında] temel olan "kişisel ve haricî etkiler arasındaki bağlılık" konusuna odaklanacak.

Chto Delat? sanat kolektifinin 2014 tarihli bu işi, bireylerin sosyal ağlar ve web üzerindeki bilgi yığınıyla etkileşim kurmasını tartışır. Filmin ana karakterlerinin, birtakım özel ve varlığı evrensel olarak kabul görmüş olaylar bakımından göreceli konumlarını araştırır ve artık geri dönüşün olmadığına inandıkları tarihsel anları inceler.

Bu konuşma, 24 Mayıs'a kadar SALT Beyoğlu'nda görülebilecek olan "Yüzyılların Yüzyılı" sergisi kapsamında gerçekleştirilmektedir.

0
3610
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage