17 HAZİRAN, ÇARŞAMBA, 2020

Dijital Sanat Eserleri Nasıl Korunur?

Sabancı Üniversitesi ve digitalSSM yürütücülüğünde başlatılan, Digilogue iş birliğinde devam eden “Teknolojik Sanat Eserlerinin Korunması” isimli araştırma projesi kapsamında 19 Haziran 2020 tarihinde “Yazılım Tabanlı Sanat Eserleri için Bulut Tabanlı GPU Sanallaştırmayı Kullanma” başlıklı çevrim içi bir konferans düzenlenecek.

digitalSSM yöneticisi Osman Serhat Karaman’ın moderatörlüğünde Zoom üzerinden gerçekleştirilecek konferansta medya arkeoloğu, arşiv uzmanı ve dijital sanat konservatörü Ben Fino-Radin,konuşmacı olarak yer alacak. Konferansın ana gündem maddesi olarak ise yazılım tabanlı sanat eserlerinin sergilenmesi ve gösterimi sürecinde dikkat edilmesi gereken unsurlar masaya yatırılacak.

Ben Fino-Radin, konuşması sırasında kurucusu olduğu Small Data Industries'in sanatı daha erişilebilir kılmak için teknolojiyi nasıl kullandığına dair tecrübelerini de dinleyicilerle paylaşacak.

​Herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak 19 Haziran, saat 17.00’de gerçekleşecek konferansa katılmak için buradan kayıt yaptırabilirsiniz: https://www.eventbrite.com/e/leveraging-cloud-based-gpu-virtualization-for-software-based-works-of-art-tickets-109129292652

0
1720
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage