21 HAZİRAN, SALI, 2022

Deneyim Alanı King House İstanbul Açılıyor

King House İstanbul, birbirinden eğlenceli deneyimleri 23 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasında DEKK İstanbul’da katılımcılarla bir araya getirecek.

King House İstanbul, 23 Haziran günü Hey! Douglas performansıyla başlayacak. Aynı gün sokak sanatçısı Reach Geblo canlı grafiti performansı ve bardak kişiselleştirme atölyesinin yanı sıra dövme sanatçısı Betül Baş King House İstanbul katılımcılarına diledikleri minimal dövmeyi yapacak. King House İstanbul kapsamında Ömer Balık, Ece Özel, Taykunku, Taycan, Yiğit Karakaş, Batıkan Abız ve Batıkan Tanrıkulu gibi isimler dj kabininde izleyiciyle buluşurken 7 Temmuz’da kapanışı Su Sonia yapacak. King House İstanbul boyunca House Of Superstep ile sneaker kişiselleştirme, Dans Fabrika ile hiphop dans workshopu ve farklı tadım atölyeleri katılımcılarla buluşacak. Ayrıca King House İstanbul, Mixmag Türkiye ortak küratörlüğünde hazırlanan bir programa ev sahipliği yapacak.

“Elektronik Müzikte Canlı Performansın Yükselişi” konulu bir söyleşi, Türkiye Ableton Kullanıcıları Platformu’nun “Push 2 ve Live ile Bütünleşik Pratikler” konulu atölyesi ve CLOUD 18’in “Live Setup Kullanımı” başlıklı sunumu katılımcılarla buluşacak. Etkinliklerin hemen sonrasında ise Türkiye sahnesinin bu alandaki önemli yeteneklerinin özel performanslarıyla hareket kazanacak. Katılımcılar Türkiye ve uluslararası arenada şampiyonlukları bulunan e-spor oyuncusu Emre Kayır ile Playstation turnuvasına katılma ve burger yeme yarışmasına katılıp King House İstanbul’a özel hazırlanan giyim koleksiyonundan tasarımlar kazanma fırsatı bulacak.

​Katılımın ücretsiz olduğu King House İstanbul hakkında detaylı bilgiye Instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

0
3480
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage