19 ARALIK, CUMARTESİ, 2020

DasDas Online “Westend / Batının Sonu” ile Başlıyor

DasDas, pandemi önlemleri kapsamında getirilen kısıtlamalar dolayısıyla sahnesinde gerçekleştiremediği tiyatro oyunlarını çevrim içi platformu DasDas Online’a taşıyor.

DasDas Online adını verdikleri platformla DasDas ekibi, tiyatro oyunlarını canlı olarak seyirciyle buluşturacak. Çevrim içi ilk oyun Westend / Batının Sonu olacak. Ocak ayı itibariyle Joseph K., Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet, Güle Güle Diva!, Timsah ve çocuk oyunlarından Uyku Nereye Kaçar? ile Astro Ay’a Tırmanıyor da evlere konuk olacak.

Moritz Rinke imzalı, yönetmenliğini Tuğsal Moğul’un üstlendiği Westend / Batının Sonu oyunun kadrosunda Evren Bingöl, Gün Koper, Mert Fırat, Naz Çağla Irmak, Tülin Özen ve Pervin Bağdat’ın yer alıyor. Westend / Batının Sonu, Eduard ve Charlotte çiftinin şehirden uzakta taşındıkları yeni evlerinde eski arkadaşlarını ve komşularını ağırladığı tüm sırların ortaya döküldüğü geceye tiyatroseverleri konuk edecek.

Westend / Batının Sonu, 23 Aralık Çarşamba akşamı saat 21.15’te DasDas Online’da canlı olarak izlenebilecek. DasDas Online’da yer alacak oyunların biletlerini www.mobilet.com’da satın alabilirsiniz.

0
3222
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage