31 AĞUSTOS, ÇARŞAMBA, 2022

DasDas Eylül Ayı Programını Duyurdu

DasDas yeni sezonda Joseph K. ve Romeo ve Juliet gibi DasDas’ın sevilen oyunlarının gösterimine devam ederken Dünya Yerinden Oynar oyununun prömiyerini 9 Eylül’de gerçekleştirecek.

DasDas’ın provaları devam eden yeni oyunu Dünya Yerinden Oynar 9 Eylül akşamı ilk kez sahnelenecek. Şebnem İşigüzel tarafından kaleme alınan ve Mert Fırat’ın yönetmenliğini üstlendiği oyunda Alara Canay, Emine Doruk / Gökşen Ateş, Melisa Akman, Özge Borak, Özge Fışkın, Rana Büyükyılmaz ve Su Sonia rol alıyor. Yedi kadının özgürlükleri için yan yana durduğu ve hayatları pahasına mücadele edişlerini İstanbul semalarında dolaşan tanıdık ezgilerle seyirciye aktaracak olan Dünya Yerinden Oynar 9, 10, 20 ve 21 Eylül akşamları 20.30’da suare ve 11 Eylül günü 17.00’de matine seansıyla izleyici karşısına çıkacak.

Nuri Harun Ateş Kafası Karışık Kontrtenor oyunu 16 Eylül akşamı 20.30’da DasDas Smash Paribu Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak. 2010 yılından bu yana sahnelenen kabare-konser performansta Nuri Harun Ateş, ülkenin aktüel sosyoekonomik ve politik iklim değişikliklerine göre oluşturduğu konuları şarkılar eşliğinde ele alıyor.

DasDas Sahne’nin sevilen oyunlarından Deli Bayramı yeni sezonda da sahnelenmeye devam edecek. Turgut Özakman’ın kaleme aldığı, Metin Akpınar’ın süpervizörlüğünü, yönetmenliğini ise Mert Fırat ve Metin Akpınar’ın üstlendiği oyunun oyuncu kadrosunda Alper Baytekin, Ayşegül Cengiz, Büşra Alnıtemiz, Cansu Boz, Didem Balçın, Erdi Güçlü, Hande Özkurt, Kadir Burak Baydar, Mert Fırat, Nila Fırat, Özgün Aydın, Tunahan Çilingir ve Volkan Yosunlu yer alıyor. Deli Bayramı 18 Eylül günü 17.00’de DasDas Sahne’de izleyicilerle buluşacak.

Anadolu Efes Mavi Sahne: Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet, 2022-23 tiyatro sezonunda da DasDas Atölye’de izleyici karşısına çıkacak. Murat Gülsoy’un aynı adlı romanından Ceren Boz ve Nagihan Gürkan tarafından sahneye uyarlanan oyun, kendini bilmek ve bulmak arasındaki bir kayboluş hikâyesini ele alıyor. Ceren Boz, Ümit Erlim, Sabahattin Yakut ve Nihan Işık’ın kadrosunda yer aldığı Anadolu Efes Mavi Sahne: Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet 21 Eylül akşamı 21.00’de DasDas Atölye’de olacak.

Tom Basden tarafından kaleme alınan, oyuncu kadrosunda Mert Fırat, Didem Balçın, Onur Dilber ve Özgün Aydın yer aldığı Joseph K. oyunu 22 Eylül akşamı 20.30’da yeniden seyirci karşısında olacak.

​Tiyatro oyunlarının yanı sıra Madrigal 23 Eylül akşamı 22.00’de DasDas Sahne’de konser verecek. Politik ve kara mizah esintili şovu ile Deniz Göktaş, 24 Eylül akşamı 20.30’da DasDas Sahne’ye konuk olacak. Etkinliklerin biletlerini Mobilet üzerinden satın alabilirisiniz.

0
1952
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage