10 NİSAN, CUMARTESİ, 2021

Çağan Tunalı’nın Yeni Teklisi “Diyojen” Yayında

Çağan Tunalı’nın müziğin zamansızlığına ve duygularımız üstündeki etkisine değinen yeni teklisi “Diyojen” Noiseist Records etiketiyle yayımlandı. Elektronik jazz türündeki şarkıda Çağan Tunalı’nın ritmine Hollandalı trumpet sanatçısı Coen Hamelink ve Barış Büyükyıldırım eşlik ediyor.

Birbirinden yetenekli sanatçıların duyguları ve yetenekleri ile katkıda bulundukları “Diyojen”, sanatçının bu yıl içinde çıkarmayı planladığı albümün ikinci teklisi oldu.

​Tunalı, ses mühendisi kimliğinin yanı sıra yaptığı elektronik jazz ve house tarzdaki şarkılarla da prodüktörlükte de kendini gösteriyor. Geçtiğimiz yıllarda birçok önemli kulüpte ve çeşitli festivallerde performans sergileyen sanatçı, uzun yıllardır müzikle olan samimiyetini ve birikimini müziğine aktarıyor. Şarkısının özenli yapısı ve farklı müzik türlerine yaptığı referanslar ile alışılmışın dışında bir tarz yaratmayı hedefleyen Çağan Tunalı, kısa aralıklarla yayımlayacağı şarkıların tamamını bir araya getireceği albümünü sonbaharda çıkartmayı planlıyor.

0
1589
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage