06 MAYIS, PAZARTESİ, 2024

“Büyük Duygular” ile Başa Çıkmanın Yolları

Liz Fosslien ve Mollie West Duffy’nin öfke, kaygı, kıskançlık gibi karmaşık duyguların anormal olmadığını, onlardan yeni bir anlayışla çıkabilmenin herkes için mümkün olduğu anlattıkları kitapları Büyük Duygular - Hiçbir Şey Yolunda Değilken Nasıl İyi Oluruz?, Ecem Kerimoğlu’nun çevirisiyle Profil Kitap’tan çıktı.

Fosslien ile Duffy hem kendi deneyimleriyle hem de çizimlerle zenginleştirdikleri bu kitaplarında umutsuzluk ve kıskançlık gibi rahatsız edici bir duyguyu enine boyuna ele alıyor, büyük duyguları yönetebilir hâle gelmek için sunulan somut ve uygulanabilir stratejilerle destekliyorlar.

“Hepimiz büyük ve güçlü duygular yaşarız. Ancak duygu fobisi olan modern zamanların insanı gittikçe zayıflatan belirsizliği arasında, yaşadıklarımız hakkında nasıl konuşacağımızı hatta bunlarla nasıl başa çıkacağımızı genellikle bilemiyoruz. Stresin, tükenmişliğin ve kaygının artması, zamanımızın en acil sorunlarından biri. Bu kitap, yalnızca karmaşık duygularla başa çıkmak için değil, aynı zamanda zor zamanları atlatmayı ve ardından daha da dirençli bir şekilde devam etmeyi öğrenmek için hayati bir rehber. Huzursuz, yorgun ve endişeli hisseden herkese hitap ediyor; gerçekte neler olup bittiğini anlamak, rahatlık bulmak ve geleceğin belirsizliğiyle yüzleşmek için araçlar sunuyor.”

0
552
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage