11 TEMMUZ, PAZARTESİ, 2022

Borusan Müzik Evi İki Konserle Müze Gazhane’ye Konuk Oluyor

Borusan Müzik Evi, İBB Kültür AŞ iş birliğinde 14 Temmuz’da LBT ve 20 Temmuz’da Le Bang Bang konserlerini Müze Gazhane’de müzikseverlerle buluşturacak.

Borusan Müzik Evi, 2010 yılından bu yana Beyoğlu’ndaki İstiklal Caddesi üzerinde bulunan binasının dışına çıkarak İstanbul Kadıköy’deki Müze Gazhane’de sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sanatı ulaşılabilir kılmayı amaçlayan ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliklerde LBT ve Le Bang Bang sahne alacak.

Doğaçlamayı müziklerinin merkezine koyan LBT, 14 Temmuz Perşembe günü saat 20.30’da Müze Gazhane’de dinleyiciye bilgisayar veya synthesizer olmadan piyano, bas ve davullarla tamamen akustik canlı tekno deneyimi sunacak. LBT, Müze Gazhane “Yerin Altında” etkinlikleri kapsamında Make Kin isimli son albümlerini seslendirecek. Betzl, Hirning ve Wolfgruber üçlüsü, bu konserde yoğun ve tanıdık etkileşimleriyle yarattıkları mükemmel enerjiyi müzikseverlerle paylaşacak.

​​Stefanie Boltz ve Sven Faller’dan oluşan bu sıra dışı ikili Le Bang Bang, Pure isimli yeni albümünü 20 Temmuz Çarşamba günü saat 20.30’da Müze Gazhane’de vereceği konserde seslendirecek. Müze Gazhane “Hava Kararınca” etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek konserde Le Bang Bang, alışılmışın dışında kalan farklı nüansları farklı diyaloglarla dinleyicisine sunacak.

0
2617
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage