29 TEMMUZ, PAZARTESİ, 2019

Bodrum Müzik Festivali Başlıyor

Bu sene 15.’si düzenlenecek Bodrum Müzik Festivali, 22 – 25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalde 4 boyunca Fazıl Say, Pablo Ferrández, Ksenija Sidorova, Karsu, Elvin Hoxha Ganiyev, Vassilis Varvaresos, Sara Ferrández, Umut Sağlam, Kerem Tunçer, Orkun Pala, Quartet Parantez, Faruk Kalaycı, Francesco Tristano, Korhan Futacı, Jess Gillam, Zeynep Özsuca ve Mert Fırat gibi sanatçıların yanı sıra Bilkent Senfoni Orkestrası, Olten Filarmoni Orkestrası ve Finlandiya’nın olağanüstü tango yorumlarıyla ünlü armonika grubu Sväng gibi topluluklar da yer alacak.

Festival kapsamında 23 - 24 Ağustos tarihlerinde Bodrum Mozole Anıt Müzesi kazı alanında ödüllü seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç’un anlatımıyla Bir Bodrum Hikâyesi etkinliği gerçekleşecek. Fotoğrafçı Bruno Barbey’in “My Morocco” başlıklı sergisi, 22- 25 Ağustos tarihleri arasında festival kapsamında The Marmara Bodrum’da sanatseverlerle buluşacak.

​Festivalin bu seneki Onur Ödülü ise festivale verdiği destekle Bodrum’un sanatsal açıdan tanınırlığına katkıda bulnan, ünlü piyanist Fazıl Say’a takdim edilecek. Doğuş Grubu’nun “Doğuş’tan İyi Bir Gelecek Doğuş ile Gelecek” adlı sosyal sorumluluk çatısı altında düzenlenen festivalden elde edilen gelir bu sene de maddi imkânı yetersiz otizmli çocukların eğitimi için kullanılacak. 

0
2291
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage