12 AĞUSTOS, CUMA, 2022

Bir Yaz Gecesi Festivali Hedonutopia ve The Away Days Konseriyle Sona Eriyor

Beykoz Kundura’nın bu yıl altıncısını düzenlediği açık hava etkinliği Bir Yaz Gecesi Festivali, 14 Ağustos Pazar günü Hedonutopia ve The Away Days konseriyle sona erecek.

Bir Yaz Gecesi Festivali’nde Peter Sellers’ın rol aldığı 1968 yapımı çılgın komedi Tatlı Budala (The Party) 12 Ağustos’ta (bugün), Audrey Hepburn’ün başrolünde yer aldığı 1961 yapımı romantik başyapıt Tiffany’de Kahvaltı (Breakfast at Tiffany’s) 13 Ağustos Cumartesi akşamı izleyiciyle buluşacak. Festivalin 14 Ağustos Pazar akşamı gerçekleşecek kapanış konserinde ise alternatif sahnelerin özgün iki grubu Hedonutopia ve The Away Days sahnede olacak. Sahneye ilk olarak elektronik ritimler ve melankolik melodilerle yüklü şarkılarıyla sadık bir dinleyici kitlesi yaratmış indie-electronic ikilisi Hedonutopia çıkacak. Ardından indie rock ve dream pop grubu The Away Days sahne alacak, gruba konserde şarkıcı, söz ve müzik yazarı Sedef Sebüktekin konuk sanatçı olarak eşlik edecek.

​Kundura Sinema ile Kundura Sahne iş birliğinde, Beykoz Kundura’nın Kültür ve Sanat Direktörü S. Buse Yıldırım’ın küratörlüğünde düzenlenen Bir Yaz Gecesi Festivali biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
1166
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage