09 MAYIS, PERŞEMBE, 2024

Bilsart’tan Video Sanat Üretimleri İçin Açık Çağrı

Bilsart’ın yeni video çalışmasını tamamlaması adına bir sanatçıya üretim desteği vermek üzere yaptığı açık çağrıya başvurular 31 Mayıs tarihine kadar devam ediyor.

Bilsart, bu çağrı ile seçici kurulun değerlendirmeleri sonucu belirlenecek yeni bir video işine üretim desteği sağlayacak. Çalışma süresi sonucunda tamamlanan eser, Bilsart’ta Aralık 2024’te sergilenecek. Bilsart seçici kurulunda Erdal İnci, Hülya Özdemir ve Ebru Yetişkin yer alıyor. 40.000 TL tutarında üretim desteği sağlanacak seçilen projenin, Bilsart’ta sergilenmesinin ardından bir edisyonu Bilsar Koleksiyonu’na dahil edilecek. Açık çağrıya 31 Mayıs tarihine kadar buradan başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Koşulları:
-Tek/çok kanallı video eserleri ve video eserler odağında diğer sanat pratiklerini (enstalasyon, performans, resim, heykel vb.) beraberinde barındırabilecek projeler için geçerlidir. İçerisinde hareketli görüntüye dair çalışma olmayan başvurular katılım koşulları gereğince değerlendirilmeyecektir.
-Başvuru sahibi, çalışmakta olduğu ve belirli bir aşamaya getirdiği video eserini anlatan dökümanlarla (video, görsel, yazı vb.) başvuruyu gerçekleştirmelidir.
-Türkiye’de yaşayan ve çalışan sanatçılar için geçerlidir.
-Başvuran kişi lisans mezunu olmalıdır.
-Kolektif sanatçı grupları başvuru yapabilir.
​-Başvurular yalnızca vote.bilsart.com internet sitesi üzerindeki formla sağlanır. Eksik veya son başvuru tarihi sonrası herhangi bir yerden iletilen dokümanlar değerlendirilmeye alınmayacaktır.

0
445
0
Tag: Bilsart
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage