10 OCAK, PAZAR, 2021

Atölye Modern Çevrimiçi Yeni Programıyla Devam Ediyor

İstanbul Modern’in yetişkinlere yönelik seminer programı Atölye Modern Çevrimiçi kış dönemi programı, katılımcıların yazın alanındaki sınırlarını geliştirebilecekleri Hikâye ve Roman Atölyesi ve tematik içeriğiyle sürekli yenilenen Sanat Tarihi Seminerleri ile 13 Ocak 2021’de başlıyor.

İstanbul Modern, 2010 yılından bugüne her Atölye Modern döneminde katılımcılarının yoğun ilgisiyle gerçekleştirdiği Yaratıcı Yazarlık atölyesini, yazar Mario Levi ile ileri seviyeye taşıyor: Atölye Modern kış döneminde “Hikâye ve Roman Atölyesi” adlı yeni bir atölye başlatıyor. On yılı aşkın süredir devam eden, farklı yazı türlerinin ele alındığı temel seviye programının ardından, katılımcıların bu defa roman ve hikâye türüne odaklandıkları atölye çalışmalarına, Atölye Modern’in temel seviye programı olan Yaratıcı Yazarlık atölyesini tamamlamış ya da bir roman, bir hikâye kitabı yazmayı isteyen ve kendini geliştirmeyi hedefleyen herkes kayıt yaptırabiliyor.

Atölye Modern Çevrimiçi programı, sanatın tarihsel gelişimini keşfe davet eden Modern ve Çağdaş Sanat Tarihi ve tematik içeriğiyle yeni bir bakış açısı sunan Sanat Tarihi Seminerleri başlığı altında Modern Sanatın Arkeolojisi, Modern ve Çağdaş Sanatta Sanatçının Portresi, Modern ve Çağdaş Sanatta Gündelik ve Sıradan Olanın Hikâyesi, Çağdaş Sanat ve Siyaset adlı seminerlere yer veriyor. Atölye Modern Çevrimiçi seminerleri Prof. Dr. Esra Alicavuşoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Fırat Arapoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Osman Erden ve Mario Levi tarafından veriliyor.

Katılımcılar, derslerin her birine ayrı ayrı veya bir bütün olarak kayıt yaptırabiliyor. Tüm derslere katılanlara ise Atölye Modern Çevrimiçi Katılım Belgesi sunuluyor. Dersler video konferans sistemi aracılığıyla canlı olarak gerçekleşiyor. Atölye Modern Çevrimiçi seminerleri ücretli ve katılımlar kontenjanla sınırlı. Detaylı bilgi için buraya tıklayabilir ya da 0212 334 73 52 ve atolyemodern@istanbulmodern.org ile iletişime geçebilirsiniz.

0
2174
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage