28 MAYIS, CUMARTESİ, 2022

Assos Caz Maz Programı Açıklandı

Assos ve cazı bir araya getiren Assos Caz Maz festivali, 247 organizasyonu ile 1 - 2 Temmuz tarihlerinde Kozluyalı’da gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yıl “sıfırıncı sene” sloganı ile tek günlük bir programla ilk kez gerçekleşen Assos Caz Maz festivali bu yıl “birinci senesiyle” müzikseverlerle buluşacak. Festival, katılımcılara iyi ve çeşitli müzik, muhteşem deniz ve doğanın yanı sıra, bölgedeki diğer yan etkinlikleriyle eşsiz deneyimler sunmayı amaçlıyor.

​Festivalin ilk gününde sahnede; geçtiğimiz ay Taner Yücel ile birlikte “Bir Rüya” isimli şarkısını yayımlayan Güneş Özgeç, besteci ve söz yazarı İdil Meşe ve multi enstrumantalist Jesper Poelke ve ülkemizin en önemli caz gitaristlerinden Bilal Kahraman olacak. Festivalin ikinci gününde ise vokal, çello ve gitardan oluşan Asena Akan Contempo, Türkiye’de caz vokaline yeni bir soluk getiren Deniz Taşar ve piyanist Adem Gülşen, farklı tarzları bir arada barındıran vokaliyle dikkat çeken Özge Ürer ve setin başında Reggae üstadı C Fyah dinleyicilerle buluşacak.

0
4160
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage