17 AĞUSTOS, ÇARŞAMBA, 2022

Altın Portakal Sinema Okulu Başvuruları Başladı

Bu sene 1-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında 4. kez düzenlenen Altın Portakal Sinema Okulu için başvurular başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında “Gençler üretecek, Antalya gençlerle birlikte yükselecek” sloganıyla ilk kez düzenlendiği 2019 yılından bu yana 650 öğrenciyi sinema profesyonelleri ile buluşturan ve geleceğin sinemacılarına destek olmayı amaçlayan Altın Portakal Sinema Okulu, çevrim içi olarak 2-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Altın Portakal Sinema Okulu kapsamında sinema profesyonelleriyle yapılacak söyleşi ve röportaj videoları festivalin sosyal medya hesaplarından yayımlanacak. Altın Portakal Sinema Okulu için 1 Eylül Perşembe günü saat 18.00’e kadar başvuru yapılabilecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in başkanlığını yaptığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla düzenlenen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin idari direktörlüğünü Cansel Tuncer, yönetmenliğini Ahmet Boyacıoğlu üstlenirken, sanat yönetmenliğini Başak Emre yürütüyor. Antalya Film Forum direktörlüğünü ise Armağan Lale ve Pınar Evrenosoğlu üstleniyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek şunları söyledi: “Türkiye’deki üniversitelerde Radyo, Televizyon, Sinema, Medya, İletişim ve Görsel Sanatlar eğitimi alan öğrencilere bu yıl da ilham vermeye, hayallerine giden yolda bir adım daha atmaları için destek olmaya devam edeceğiz. Her gün gerçekleşecek derslerde sinema sektörünün başarılara imza atmış önde gelen isimleri Altın Portakal Sinema Okulu’na seçilecek 250 öğrenci ile tecrübelerini paylaşacak.”

​Altın Portakal Sinema Okulu’na 1 Eylül Perşembe günü saat 18.00’e kadar buradan başvuru yapabilirsiniz. 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali hakkında detaylı bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

0
1322
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage