21 OCAK, ÇARŞAMBA, 2015

Alldesign 2015

“alldesign”, dördüncü yılında kapsamını genişleterek, yeniliklerle geliyor. alldesign 2015 katılımcıları üç gün boyunca yaratıcı düşüncenin ve gelişen teknolojilerin bireysel ve toplumsal yaşantıyı, sosyal davranışları, tüketim alışkanlıklarını ve yaşam tarzlarını nasıl etkilediğini, tasarımın ve teknolojinin insanlığın geleceğine nasıl yön vereceğini keşfedecekler.

Tasarım ve teknoloji dünyasının dahilerinin bir araya geleceği buluşmada ziyaretçileri bekleyen yeniliklerin en önemlilerinden biri, etkinliğin bu yıl “Yaratıcı Endüstriler”in yanı sıra “Gelişen Teknolojiler” temasını da kapsayacak olması. alldesign 2015’in yenilenen konseptinin fikir mimarlarından Fatih Kenber, tasarım ve teknolojinin böylesi bir etkinlikte Türkiye’de ilk defa bir araya geleceğini vurguluyor.

​Her yıl tasarım dünyasının yerli ve yabancı gurularını sektörle buluşturarak İstanbul’u bir tasarım merkezi haline getiren “alldesign”, 19-21 Şubat 2015 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.


0
2494
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage