05 AĞUSTOS, CUMA, 2022

Akmerkez Üçgen Teras’ta Yemeksepeti Açık Hava Sineması Başladı

Akmerkez Üçgen Teras’ta her yıl düzenlenen Açık Hava Sineması, bu yıl Yemeksepeti ana sponsorluğunda Bir Film iş birliğiyle 20 Ağustos tarihlerine kadar gerçekleşecek.

Program kapsamında ElvisSevginin Gücü (Leon: The Professional), Yaşamaya Bak (C’mon C’mon), Fransız Postası (The French Dispatch), Her Şey Her Yerde Aynı Anda (Everything Everywhere All at Once), Paralel Anneler (Parallel Mothers), VortexThe DoorsAşk Her Yerde (Love Actually) ve Batı Yakasının Hikâyesi (West Side Story) filmleri Bir Film iş birliğiyle Yemeksepeti Açık Hava Sineması’nda sinemaseverlerle buluşacak. Birbirinden özel filmlerin beyazperdeyi renklendireceği sinema etkinliği, Gucci Ailesi filminin gösterimi ile 2 Ağustos’ta başladı. Gösterimler bu hafta 5 Ağustos Cuma (bugün) Elvis ve 6 Ağustos Cumartesi Her Şey Her Yerde Aynı Anda filmleriyle devam edecek. Filmler 20 Ağustos’a kadar her salı, çarşamba, cuma ve cumartesi saat 21.00’de izleyiciyle buluşacak.

Gösterimlerden önce Yemeksepeti ve Yemeksepeti Market tarafından yapılacak çeşitli ikramlar, farklı yeme-içme alternatifleri, canlı müzik ve fotoğraf alanları ile misafirler yazlık sinema ambiyansını yaşama fırsatı bulacak. Açık Hava Sineması biletlerine biletinial.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Açık Hava Sineması Programı:

5 Ağustos Cuma - Elvis
6 Ağustos Cumartesi - Her Şey Her Yerde Aynı Anda (Everything Everywhere All at Once)
9 Ağustos Salı - Paralel Anneler (Parallel Mothers)
10 Ağustos Çarşamba - Sevginin Gücü (Leon: The Professional)
12 Ağustos Cuma - Fransız Postası (The French Dispatch)
13 Ağustos Cumartesi - Vortex
16 Ağustos Salı - The Doors
17 Ağustos Çarşamba - Aşk Her Yerde (Love Actually)
19 Ağustos Cuma - Yaşamaya Bak (C’mon C’mon)
​20 Ağustos Cumartesi - Batı Yakasının Hikâyesi (West Side Story)

0
7359
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage