18 KASIM, ÇARŞAMBA, 2020

Adakanbo’nun Yeni Teklisi “Kaç Ama Bi’ Söyle” Yayında

Yeni nesil prodüktör ve şarkıcılardan Adakanbo'nun yeni teklisi "Kaç Ama Bi' Söyle", video klibiyle birlikte BBI Music Co. etiketiyle yayımlandı.

Yaklaşık bir senedir Adakanbo projesiyle üretimlerini yayımlayan ve ilk video klibini müzikseverlerle paylaşan Ada Kanbur, müziği ile beat'lerin üstüne anlamsız sözlerden oluşan müzik endüstrisine bir tepki koymayı amaçlıyor. Beşinci teklisi “Kaç Ama Bi’ Söyle”de, krizlerden doğan güneşlerden ve çoğu zaman çok düşünüp bazı şeyleri takmamanın zararları arasında gidip gelen Adakanbo, sıkışmanın, tükenmiş hissetmenin ve yanlış seçimler yapmanın, bizi hiçbir zaman kendimiz olmaktan vazgeçirmemesini ve dürüst olmamızı engellememesini temenni ediyor.

​Kendi yazdığı sözlerini, çoğunlukla yine kendi yaptığı müzikleriyle birleştirerek, bu yıl başından itibaren yayımlamaya başlayan Adakanbo, ağırlıklı olarak R&B ve hip-hop kategorisinde yaptığı parçalarını, BBI Music Co. ile yaptığı iş birliği sonrasında bir EP'de toplayacağını da duyurdu. Adakanbo’nun ilk video klibi “Kaç Ama Bi’ Söyle”nin yönetmenliğini ise Afterwork ekibinden Yasin Arıbuğa üstleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=IqVJ5OEfLm4

0
2554
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage