03 KASIM, CUMA, 2023

8. Artweeks Akaretler Başlıyor

Bilgili Holding’in ev sahipliğinde hayata geçirilen 8. Artweeks Akaretler, 3-16 Kasım tarihleri arasında Akaretler Sıraevler’de gerçekleştirilecek.

Artweeks Akaretler kapsamında Dirimart, Pilevneli, PG Art Gallery, Anna Laudel, x-ist, MERKUR Galeri, Galeri Siyah Beyaz, Öktem Aykut, Ferda Art Platform, Martch Art Project, İyilik İçin Sanat, Galeri Nev İstanbul, Galeri Bosfor, Taksim Sanat, Doğançay Müzesi, Şerife Bilgili Ercantürk, Mine Sanat Galerisi, Muse Contemporary, One Arc Gallery, Gallery Kairos, Cengiz Yatağan gibi Türkiye’den galeriler ve sanatçılar bir araya geliyor. Bilgili Holding ve UBS ana sponsorluğunda gerçekleşen fuarın organizasyonu, Bilgili Sanat ve Sabiha Kurtulmuş üstleniyor.

İki hafta boyunca sanatseverleri bir araya getirecek olan etkinlikte ayrıca belirli günlerinde sanatçılarla konuşmalar, paneller ve etkinlikler de düzenlenecek. Sanatseverleri ve sanatçıları bir araya getirerek, farklı sanat disiplinlerinden eserleri keşfetmeye davet eden etkinlik, sanatın çeşitliliğini ve yaratıcılığını kutlayan bir platform olarak, ziyaretçiler ve sanatçılar arasında değerli bağlar kurmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Haluk Akakçe’nin Akaretler’deki evi ve atölyesi, eşi Nevzat Beyazıt Akakçe’nin isteği üzerine 3-16 Kasım tarihleri arasında Artweeks’e özel ziyaret edilebilecek.

​​​Akaretler Sıraevler’de iki hafta sürecek olan etkinlikte, tüm sergiler ve söyleşiler sanatseverlere açık ve ücretsiz olacak.

0
1082
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage