04 TEMMUZ, PAZARTESİ, 2022

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali Başvuruları Açıldı

Bu yıl 1 - 8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Yarışmaları için başvurular başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Yarışmalarına 4 Ağustos Perşembe günü saat 18.00’e kadar başvuru yapılabilecek. Ulusal Uzun Metraj, Ulusal Belgesel ve Ulusal Kısa Metraj Film Yarışmaları’na, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin son başvuru tarihi olan 9 Ağustos 2021’den sonra tamamlanmış ve 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nden önce Türkiye’de halka açık ticari veya özel gösterimi yapılmamış, yurt içinde bir festivale katılmamış Türkiye yapımı filmleri başvurabilecek. 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında her yıl olduğu gibi Uluslararası Yarışma’da gerçekleştirilecek. Ayrıca bu yıl ilk kez Altın Portakal Edebiyat Uyarlaması Uzun Metraj Senaryo Yarışması düzenlenecek.

Antalya Film Forum ve Altın Portakal Sinema Okulu ile ilgili ayrıntılar önümüzdeki günlerde duyurulacak. Yarışma dışı bölümlerde de yılın önemli ve merakla beklenen filmleri izleyiciyle buluşacak. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde düzenlenen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin idari direktörlüğünü Cansel Tuncer, yönetmenliğini Ahmet Boyacıoğlu üstlenirken, sanat yönetmenliğini Başak Emre yürütüyor.

​59. Antalya Altın Portakal Film Festivali hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
827
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage