02 TEMMUZ, SALI, 2019

Bozcaada Caz Festivali 2019 Başlıyor

Londra Caz Festivali, Kopenhag Caz Festivali ve Bimhuis Amsterdam gibi 35 farklı ülkeden organizasyonların kuruluşların ve girişimcilerin olduğu Avrupa Caz Ağı’na katılan Bozcaada Caz Festivali, bu yıl üçüncü kez 19, 20, 21 Temmuz tarihlerinde müzikseverleri caz ile buluşturacak.

Kendine Has ve Volkswagen'in katkılarıyla, 3dots, allaturca ve Pavli Bozcaada iş birliğiyle gerçekleşecek Bozcaada Caz Festivali'nin programında bu sene de farklı türde müzisyenlerin konserleri yer alacak.

Bozcaada Caz Festivali 2019; Londra’dan çıkan en heyecan verici yeteneklerden biri olarak görülen davulcu Yussef Dayes, müziğin en saf hâlini icra etmeyi hedefleyen isimleri bir araya getiren Erkan Oğur Anatolian Blues Project, caz ve hiphop’ı kendine özgü tarzda harmanlayan Berlin’in dinamik ismi Bobby Rausch ft. Giw, Türk müziğinin fark yaratan isimlerinden Birsen Tezer, Tuluğ Tırpan, Eylem Pelit ve Volkan Öktem’in projesi Pow Trio ve çok daha fazla ismi ağırlayacak. 

​Festival boyunca adanın farklı noktalarında konserler, tadım ve gastronomi etkinlikleri, söyleşiler, her yaşa uygun atölyeler gerçekleşecek. Etkinlik biletlerini Biletix’ten temin edebilirsiniz.

0
1867
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage