11 EKİM, CUMA, 2019

BİFO Yeni Sezonu Açıyor

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 2019-2020 sezonunu açmaya hazırlanıyor. 17 Ekim Perşembe akşamı klasik müziğin önemli isimlerinden Ray Chen ile gerçekleştirilecek konserde birçok konuk isim de ağırlanacak.

Borusan Sanat çatısı altında faaliyet gösteren BİFO, sanat yönetmeni ve kalıcı şef Sascha Goetzel yönetiminde gerçekleştirilecek konserde Jay Yang (soprano), Yeol Eum Son (piyano), Miloš Karadaglić (gitar), Dorothea Röschmann (soprano), Angela Gheorghiu (soprano), Alexander Gavrylyuk (piyano),Andreas Ottensamer (klarnet), Yuri Bashmet (viyola), Pablo Ferrández (viyolonsel), Harriet Krijgh (viyolonsel), Bogdan Baciu (bariton), Peter Sonn (tenor), Elena Maximova (mezzosoprano), Ekaterina Siurina (soprano), Alois Glassner (koro şefi) ve Salzburg Bach Korosu ile aynı sahneyi paylaşacak.

​BİFO, 9 Ocak 2020’de vereceği yeni yıl konserinde ise Seattle Senfoni Orkestrası sanat yönetmeni ve şefi Ludovic Morlot tarafından yönetilecek. Konser sırasında solist olarak Angela Gheorghiu sanatseverlerle buluşacak.

0
1303
1
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage