26 OCAK, SALI, 2021

Ólafur Arnalds, Reykjavik’ten Özel Performansla PSM Online’da

Kurguladığı sesleri zamansal algının dışında tutan neo-klasik müziğin İzlandalı temsilcisi Ólafur Arnalds, Reykjavik’ten 30 dakikalık özel bir performansla 12 Şubat akşamı PSM Online’da seyirciyle buluşacak.

BAFTA ödüllü bir kompozitör, prodüktör ve multi-enstrümantalist olan Ólafur Arnalds 2000’lerin ikinci yarısı itibariyle yükselerek dünyanın en büyük salonlarını dolduran neo-klasik müzik hareketinin İzlandalı temsilcisi olmayı başardı. Klasik müziği, post-rock, pop, caz ve elektronik müzik unsurlarıyla ele aldığı besteleriyle adeta sihirler yaratan sanatçı, gerek özgün besteleri gerekse klasik ve hit müziklere getirdiği özgün yorumları ile melankolik işitsel diyarların kapıları aralamayı başarıyor.

İşitsel deneyimin ötesine geçme cesaretine sahip İzlandalı müzisyen Ólafur Arnalds’ın farklı pratikleri birbiriyle kaynaştıran, Iceland Airwaves’in değerli desteğiyle 12 Şubat Cuma akşamı, saat 21.00’de online.zorlupsm.com’da yayımlanacak 30 dakikalık özel performansı “Iceland Airwaves presents: Ólafur Arnalds” konserinin biletlerine passo.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

0
1661
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage