21 OCAK, PERŞEMBE, 2021

“Joseph K.” ve “Astro Ay’a Tırmanıyor” DasDas Online’da

DasDas’ın sevilen oyunlarını hafta sonları tiyatroseverlerin evlerine konuk ettiği platformu DasDas Online’da bu hafta 23 Ocak’ta, yıllardır kapalı gişe oynayan Joseph K. ve çocuk oyunu Astro Ay’a Tırmanıyor sahnede olacak.

Anadolu Efes katkılarıyla dijitalleştirilen Serdar Biliş’in süpervizörlüğünü üstlendiği, kadrosunda Mert Fırat, Didem Balçın, Onur Dilber ve Özgün Aydın’ın bir araya geldiği Tom Basden imzalı Joseph K.’da Franz Kafka’nın yüzyılı deviren Dava’sı tekrar açılıyor. Joseph K. 23 Ocak Cumartesi akşamı saat 21.15’te DasDas Online’da seyirci ile buluşacak.

Minik tiyatroseverleri de unutmayan DasDas, en büyük hayali astronot olup uzaya gitmek olan Bağış’ın dostu Astro ile çıktığı eğlenceli yolculuğu konu alan, Alper Baytekin’in tasarlayıp yönettiği, Bağış Angigün ve Merve Tokgöz’ün oynadığı, Aras Kargo’nun katkılarıyla dijitalleştirilen Astro Ay’a Tırmanıyor oyunu ise23 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te DasDas Online’dasahnede olacak.

Ayrıntılı bilgi için dasdasonline.com adresini ziyaret edebilir, oyunların biletlerine ise Mobilet üzerinden ulaşabilirsiniz.

0
1653
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage