02 HAZİRAN, SALI, 2020

İstanbul Modern’den Yeni Çevrim İçi Sergi

İstanbul Modern, farklı kuşaklardan 43 sanatçının salgın günleri boyunca gerçekleştirdiği yeni çalışmalarından oluşan çevrim içi bir sergiyi izleyicilerle buluşturuyor. “Pandemi Günlerinde Fotoğraf” isimli sergi, 1 Haziran ile 15 Kasım 2020 tarihleri arasında müzenin internet sitesi üzerinden ziyaret edilebiliyor.

İstanbul Modern, salgın süreci boyunca gerçekleştirdiği çevrim içi etkinlik ve sergileri sürdürüyor. Müze, son olarak birçok sanatçının katıldığı bir karma sergiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. “Pandemi Günlerinde Fotoğraf” ismini taşıyan sergi, dört duvarın arasına sıkışan sanatçıları “Bu zor süreçte ne yapabiliriz?” sorusu etrafında düşnümeye sevk ediyor. Bu soru etrafında İstanbul Modern Fotoğraf Bölümü ve Danışma Kurulu’nun davetiyle projeye katılan 43 sanatçının bu süreçte ürettikleri eserler, müzenin internet sitesi üzerinden sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

​Çevrim içi sergiye buradan ulaşabilirsiniz: https://www.istanbulmodern.org/tr/koleksiyon/pandemi-gunlerinde-fotograf/114?t=1

0
1501
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage