06 HAZİRAN, CUMARTESİ, 2020

İstanbul Caz Festivali’nden Genç Caz Müzisyenlerine Çağrı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Garanti BBVA sponsorluğuyla sonbahar aylarında gerçekleştirilmesi planlanan 27. İstanbul Caz Festivali, genç caz müzisyenlerini de festivale katılmaya çağırıyor. İKSV tarafından yapılan açıklamada Genç Caz projesi kapsamında prorama dâhil olmak isteyen müzisyenler için son başvuru tarihinin 30 Haziran 2020 olduğu belirtiliyor.

27. İstanbul Caz Festivali programlarından biri olarak hayata geçirilen Genç Caz, Türkiye’de amatör veya yarı profesyonel olarak caz müzikle ilgilenen sanatçı ve toplulukları desteklemeyi amaçlıyor. Genç müzisyenlerin profesyonel müzik endüstrisi ile daha kolay iletişime geçmesini ve onlara daha fazla yer verilmesini sağlamak isteyen program, bu kapsamda projeye katılmak isteyen sanatçıların başvurularını bekliyor. Açıklamada son olarak Genç Caz Seçici Kurulu tarafından belirlenen on topluluğun 7 Temmuz Salı günü açıklanacağı ve 11-12 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılacak değerlendirme konserlerine davet edileceği de belirtiliyor.

​Genç Caz’a katılmak isteyen müzisyenler ve topluluklar başvurularını buradan çevrim içi olarak gerçekleştirebilir: http://genccaz.iksv.org/

0
1268
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle