18 ŞUBAT, PERŞEMBE, 2021

Borusan Sanat’tan İki Yeni Konser

Borusan Sanat, bu hafta iki konseri müzikseverlerle buluşturuyor. İlk olarak 18 Şubat saat 14.00’te Borusan Klasik’te Stanislav Kochanovsky yönetimiyle canlı radyo konseri yayımlanacak, daha sonra 21 Şubat saat 11.30’da borusansanat.tv’de Patrick Hahn’ın yönettiği, “Kahramanın Yolculuğu” başlığını taşıyan konser izleyicilerle buluşacak.

Borusan Klasik’te canlı radyo konserler veren Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 18 Şubat’ta gerçekleşecek konserinde Stanislav Kochanovsky yönetimiyle dinleyicinin karşısına çıkacak. Kochanovsky bu konserde, maceracı ruhunu yaşattığı müziğini, repertuvara kattığı eşsiz serenatlarıyla taçlandıran Dvořák’ın yapıtlarıyla bir araya getirecek.

21 Şubat 11.30’da gerçekleşecek “Kahramanın Yolculuğu” başlıklı konserde ise, Patrick Hahn yönetimindeki BİFO, 1970’lerin sonunda Arvo Pärt’in müzik dilini müjdeleyen en önemli eserlerden biri olan Benjamin Britten’ın Anısına Cantus’u seslendirecek. Beethoven’ın dehasına göre kahramanlığın tasviri olan “Eroica” başlıklı 3. Senfoni’si ile gecenin programını sonlandıracak.

Ayrıca 19 Şubat saat 23.00’te fagot sanatçısı Burak Özdemir’in, daha önce 31 Temmuz’da gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan programı bir kez daha yayımlanacak.

​Karnaval.com üzerinden yayın yapan Borusan Klasik’e karnaval.com/borusanklasikdinle adresinden ulaşabilirsiniz.

0
1795
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage