03 HAZİRAN, ÇARŞAMBA, 2020

Berkay Tuncay’ın Sergisi Devam Ediyor

Uzun bir süredir sanatseverlerden ayrı kalan SANATORIUM, 3 Haziran 2020 Çarşamba gününden (bugün) itibaren yeniden sanatseverlerle buluşuyor. Galeri, salgın sonrası açılış programı kapsamında son olarak 13 Mart 2020’de izleyicilerle buluşan Berkay Tuncay’ın “İnsan tuhaf, ne hoyrat, ne şaheser ve nasıl ilkel hayret” başlıklı solo sergisini tekrar sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

​Berkay Tuncay “İnsan tuhaf, ne hoyrat, ne şaheser ve nasıl ilkel hayret” sergisi ile yeniden izleyicilerle buluşuyor. Tuncay, salgın nedeniyle fiziksel olarak sanatseverlerle buluşamayan sergisinde yeni norm arayışları içerisine giriyor. Teknolojiyle sanatın nasıl başarılı bir şekilde kesişebileceğini açıkça ortaya koyan sergi, Tuncay’ın farklı bir dille kurguladığı eserlerini aracı olmadan izleyicilerin beğenisine sunuyor.
İçinde olduğumuz süreç dolayısıyla bir dizi yeni önlem alan ve toplum sağlığını korumayı görev edinen SANATORIUM, yeni dönemde hijyen kurallarına oldukça önem veriyor. Kurum tarafından yapılan açıklamada galerinin Çarşamba ve Cumartesi günleri arasında saaat 13:00 ile 18:00 aralığında hizmet vereceği belirtiliyor. Aynı anda sadece 3 kişinin ziyaretine açık olacak galeri, grup turlarında ise en fazla 5 kişiyi ağırlayabiliyor. Açıklamada ziyaretçilerin maske takmasının ve sosyal mesafeyi korumalarının ise zorunlu olduğu ifade ediliyor.

0
1350
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage